Hi, het is 5 MAY 2014

Over ons

Dierendag

Wie we zijn

We zijn een Nederlandse website die informatie biedt over verschillende feestdagen die in Nederland worden gevierd. Op de website vind je achtergrondinformatie over de oorsprong en tradities van deze feestdagen, evenals praktische informatie over de datum waarop ze worden gevierd en eventuele gebruiken die ermee gepaard gaan.

Daarnaast biedt de website ook informatie over feestdagen die specifiek zijn voor bepaalde religies of culturen. De website bevat ook een handige agenda en overzicht met alle data van de feestdagen voor het komende jaar en de komende jaren. Naast informatie over feestdagen biedt de website ook tips en ideeën voor het vieren van feestdagen, bijvoorbeeld door middel van recepten, decoratie-ideeën en cadeautips.

Bevrijdingsdag

Missie & Visie

Onze missie is om mensen te informeren en inspireren over de feestdagen die in Nederland worden gevierd. Ook om deze feestdagen te promoten en te helpen bij het vieren ervan.

Onze visie is gericht op het verbinden van mensen van verschillende achtergronden en culturen door middel van de gemeenschappelijke viering van feestdagen en het vergroten van het begrip van elkaars tradities en gewoonten.